Zdroj: http://www.scp-group.eu/karluv-krok-2014-nordic-walking.a107.html  •  Vydáno: 10.8.2014 9:13  •  Autor: Ivana

Karlův krok 2014 na Božím Daru

V sobotu 30.srpna odstartuje již po jedenácté Karlův krok, Nordic Walking pochod. Trasy povedou po turistických stezkách v okolí Božího Daru, účastníci si mohou vybrat délku 5 a 15 km. Od deváté hodiny ranní bude otevřena informační a registrační kancelář na Městském úřadě. Zde účastníci zaplatí registrační poplatek ve výši 50 Kč za osobu (děti předškolního věku neplatí) a vyzvednou si startovní číslo. Karlův krok je již tradičně pořádán ve spolupráci s Českou asociací Nordic Walking a ta se postará o bezplatnou půjčovnu značkových holí LEKI. Zájemci o zapůjčení holí předloží pouze průkaz totožnosti. Rezervace holí bohužel není možná. Pochod odstartuje úderem jedenácté hodiny na náměstí Božího Daru.

Na trasách budou připraveny občerstvovací stanice, hlad ani žízeň tedy při sportovních výkonech nehrozí. O zábavu se v cíli postará country skupina ALBUM a historičtí šermíři. Vyhlášení vítězů v kategoriích ženy, muži a děti , 5 a 15 km je naplánováno na patnáctou hodinu. Vyhlášeni budou vždy 3 nejrychlejší z každé kategorie.

Účastníci se mohou těšit také na tradiční tombolu, protože každé startovní číslo je slosovatelné. Tombola potěší každého účastníka, nabídne kvalitní dřevěné hračky, deskové a karetní hry, speciální hole Nordic Walking značky LEKI a tradičně také domácí spotřebiče Whirlpool.

Přihlášky a případné dotazy prosím posílejte na adresu karluv.krok@seznam.cz.