Zdroj: http://www.scp-group.eu/festival-na-snehu-krusnohorsky-festival-festival-na-klinovci.a24.html  •  Vydáno: 17.2.2011 16:55  •  Autor: Ivana

...další dávka hudby a zábavy se chystá pobavit návštěvníky Klínovce

Již za týden o víkendu 25.-27. února opět ožije Klínovecká U-rampa. Zavítá do ní kolotoč snowboardových soutěží, OPEN Mistrovství České republiky, do kterého se může přihlásit každy a Evropského poháru pro registrované jezdce. Bude to jistě nevídaná podívaná. Návštěvníci se však nemusí těšit jen na sportovní výkony, sobotní odpoledne bude ve znamení zábavy a hudby. Chomutovský Sport Club 2000 ve spolupráci s parnerským klubem Oberwiesenthal aktiv uspořádají u spodní stanice sedačkové lanovky Krušnohorský festival 2011.

Děti přijede pobavit kouzelník, povozí je sněžná mašinka, mohou si nechat pomalovat obličeje a zdarma se zapojit do výuky na snowboardu či na lyžích. Na pódiu se okolo dvanácté roztočí gramofony DJ Maniaka, a ve 13:30 to "rozjede" opět po roce na Klínovci skupina Sunshine. Zábava na sněhu potrvá až do večerních hodin v rytmu hudby skupin Goodfellas, The Prostatics a oblíbené německé kapely Illectronic Rock. A co je dležité, zábava je samozřejmě zdarma.